Print

SitenieuwsMaart 2014


De TNG software is ge-update naar versie 10.0.1. Deze update is noodzakelijk ivm toekomstige compatibiliteitsproblemen. Door deze update worden de pagina layouts ook beter leesbaar op mobiele toestellen zoals smartphones en tablets. Verder is er voor de gebruiker weinig veranderd maar voor de beheerder des te meer.
Voor de geïnteresseerden; meer informatie is hier te vinden.

December 2013


Ten gevolge van de uitbreiding met 2 grote familietakken was het noodzakelijk om het "ter Haar" tableau weer eens aan te passen. Een tableau bevordert de overzichtelijkheid van de verschillende stamboom takken aanzienlijk. Als je op een bepaald persoon klikt is deze doorgelinkt voor meer informatie over deze persoon en zijn gezin.

Juni 2013


Er zijn nieuwe tableaus's op de stamboomtab toegevoegd, deze tableaus's bevorderen de overzichtelijkheid van de verschillende stambomen aanzienlijk. Alle namen zijn doorgelinkt voor meer informatie over een bepaald persoon/gezin.
De website is nu ook via de sociale media bekendgesteld en via Facebook te vinden.

Mei 2013

De vernieuwde website nadert zijn voltooiing. Er is nog wat finetuning te doen en het vullen van de content.
Naar verwachting zal dit eind juni voltooid zijn.

Maart 2013

Ik heb besloten om de lay-out van de website compleet te veranderen. Het is de bedoeling dat het geheel gebruiksvriendelijker wordt en een beter en moderner uiterlijk krijgt.
Hiervoor heb ik de hulp ingeroepen van Anna Webdesign.